Fotoclub Velp heeft plaats voor nieuwe leden

VELP – Fotoclub Velp is een jonge fotoclub die oorspronkelijk is opgericht met het doel mensen bijeen te brengen die meer willen weten van het omgaan met een digitale fotocamera. Ook komen onderwerpen als natuurfotografie, portretfotografie, stedenfotografie en landschapsfotografie aan bod. Daarnaast wordt ook ingegaan op het bewerken van foto’s op de computer. Nu is de club op zoek naar nieuwe leden; amateur-fotografen die actief met hun hobby bezig willen zijn en binnen de club hun steentje bij willen dragen aan diverse activiteiten.

Dirk Bronmeijer, tel 026 – 3616945 of
06 – 33782164
E-mail. fotoclubvelp@gmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.