Burgemeester Rheden hoopt op “leuke jaarwisseling”

DE STEEG – Om oud en nieuw goed te laten verlopen, is de gemeente Rheden net als vorig jaar de campagne “Hou met mooi, geen geklooi!” gestart. De gemeente hoopt vernielingen en vechtpartijen tot een minimum te beperken.

Rheden heeft afspraken gemaakt met onder meer de politie en brandweer. De politie hanteert een nultolerantie-beleid. Bij geweld, vernielingen, drankoverlast en bij hindering van hulpdiensten of het verkeer zal er direct aanhouding plaatsvinden. De gemeente Rheden heeft maatregelen genomen om vernielingen tegen te gaan. Losse materialen op straat worden verwijderd en prullen- en hondenpoepbakken worden zo nodig weggehaald. “Waar mogelijk zullen we schade verhalen op de daders”, zegt burgemeester Petra van Wingerden. De campagne “Hou het mooi, geen geklooi!” was vorig jaar succesvol in de gemeente Rheden, blikt de burgemeester terug. Er waren toen minder vernielingen en vechtpartijen dan tijdens eerdere jaarwisselingen. Van Wingerden: “Ook dit jaar zal ons uitgangspunt zijn dat het een leuke jaarwisseling voor iedereen moet zijn.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.