Sprookjestheater even terug

DIEREN – Het Sprookjestheater speelt rond de jaarwisseling vier keer de voorstelling Een Geheimzinnig Cadeau in Schouwburg Theothorne in Dieren. Ze zijn er weer even terug, nadat het Dierense theater enkele jaren weinig succesvol was geëxploiteerd werd door het Sprookjestheater.

Ook in deze show spelen Kwiebus en Snoezepoes weer de hoofdrol. Kerst is net voorbij, maar er ligt alweer een cadeautje onder de boom voor Kwiebus. Snoezepoes doet heel geheimzinnig, terwijl Koko de Kwekkende Kwaakvogel het nieuws aan iedereen vertelt, ook aan de boze tovenaar Xander. Hij heeft nog nooit een cadeautje gehad en wil het pakje stelen, maar Snoezepoes steekt daar samen met Koning Ozohoog een stokje voor. De voorstelling is nog te zien op donderdag 30 december en zondag 2 januari om 15.00 uur in Theothorne. De entree bedraagt 8 euro. De eerste twee voorstellingen mochten zich in ieder geval verheugen in een behoorlijke publieke belangstelling en waardering voor het geboden spel – foto Marc Pluim

www.hetsprookjestheater.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.