Nieuwjaarsnacht is 0313 in Doesburg weer open

DOESBURG – Net als de twee voorgaande jaren zet jongerencentrum 0313 aan De Linie in Doesburg in de Nieuwjaarsnacht de deuren weer open om samen vrolijk het nieuwe jaar in te gaan.

Vanaf 01.00 uur is een ieder welkom om elkaar het beste te wensen voor het komende jaar en die daarna. De toegang is gratis en deze heugelijke nacht is de leeftijd geen belemmering om binnen te komen. Dus wil je je oudere zus/broer of kennis meenemen of zijn je ouders in een ‘gezellige bui’, ze zijn meer dan welkom.

De DJ’s die gebruikelijk de 821 Party’s draaien, staan deze nacht ook op het podium. Dus je kan je eigen muziek meenemen en daarmee aanvragen. 0313 is open tot 04.00 uur.

Steek vuurwerk zorgvuldig af, neem de tijd om familie en vrienden de gelukwensen te doen, maar kom dan zoetjes aan naar 0313. Net als de traditie open te zijn met de jaarwisseling bieden we de bezoekers ook wat traditioneel lekkers aan.

De volgende dag, na een korte nacht, dagen we je uit om mee te doen aan, alweer een traditie, de Nieuwjaarsduik. Fris en fruitig en sportief het nieuwe jaar in.