De lachende kerstballen

DREMPT – Op Kerstavond was er in de kerk in Voor-Drempt weer een speciale Kinderkerstviering. Jong en oud kwam ondanks de sneeuw en gladheid naar deze gezellige en vrolijke viering. Er werden kerstliedjes gezongen en men kon luisteren naar een kerstverhaal. Dajana, Valentijn, Juliëtte, Anne, Maud, Simon, Freek, Odette en Antoine hadden hard geoefend voor het kerstspel. Dit jaar ging het verhaal over Benno Duffie die voor de kerstballenfabriek een nieuwe kerstballenmode bedacht; de lachende kerstbal. Als je in een kerstbal kijkt zie je namelijk hele mooie dingen. Probeer het maar eens! Alle kinderen kregen na de dienst een lachende kerstbal mee naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.