DVOV-jeugd in de zaal

VELP – Hoe kon het ook anders. De voorspellingen waren gunstig. Het enthousiasme was voor aanvang van het zaal-toernooi van DVOV uit Velp al aanwezig. En er waren maar liefst 125 aanmeldingen, met als gevolg dat de zaalhuur met een uur verlengd moest worden tot 17.00 uur. De organisatie had al voor de kerst alle spelers in teams met namen van internationale en nationale faam ingedeeld. De teams hadden de namen van beroemde profteams.

Na een hele dag spelen in het F-tournooi, werd AZ met leider Frits v.d. Heyden uiteindelijk groepswinnaar met 8 punten en eindigde Twente als 2e met 7 punten, PSV werd 3e, Vitesse 4e en Ajax werd 5e.
Aansluitend begon gelijk het toernooi voor de E-pupillen. Ook hier speelden 5 teams in een poule, ditmaal met Engelse teams. Ook hier werd in de laatste minuut van de finale gescoord, waardoor Liverpool de wedstrijd met 2-1 winnend af kon sluiten, en de eerste plaats kon opeisen. Manchester eindigde door een beter doelgemiddelde op de 2e plaats, Tottenham werd daardoor 3e. Op de 4e plaats eindigde Arsenal, en 5e werd Chelsea. Real Madrid was in het toernooi van de C/D spelers duidelijk de sterkste. Barcelona en Valencia eindigden op een gedeelde 2e plaats.

De laatste 2 wedstrijden van de middag was die tussen de scheidsrechters/leiders van deze dag, tegen spelers van het B –team. In de eerste wedstrijd wonnen de B-spelers met 6-1.
In de tweede wedstrijd bleken de scheidsrechters/leiders over meer energie te beschikken en sloten het toernooi af met een overwinning van 4-2.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.