Nieuwjaarsduik in Doesburg gaat zaterdag niet door

DOESBURG – Maandag is besloten om de nieuwjaarsduik op 1 januari om 12.00 uur niet door te laten gaan. De kade in Doesburg staat ruim onder water en de waterstand zal aankomende dagen nog hoger worden.

Daarnaast is het gevaar van drijvende ijsschotsen, takken, enz. aanwezig. Al met al dus voldoende redenen om wat de organisatie zelf noemt ‘de veiligste duik van Nederland’ niet te laten doorgaan. De organisatie maakt tevens hierbij gebruik om alle vrijwilligers, sponsoren, organisatie’s, enz. hartelijk dank te zeggen voor hun medewerking in de voorbereiding van deze duik.
De eerstvolgende nieuwjaarsduik staat gepland op 1 januari 2012 om 12.00 uur aan de tribunekant van de IJsselkade in Doesburg.

Meer informatie bij: Paul Hamer: 06-53712269
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.