Acht om de Lange kegelkampioen

DIEREN – Kegelvereniging Acht o/d Lange uit Dieren heeft afgelopen dinsdag het kampioenschap voor clubs in district-1 van de Oost-Gelders Kegelbond op overtuigende wijze binnengehaald en is daarmee gepromoveerd naar de hoofdklasse.

Op de nieuwe kunststof banen van het Kegelhuis in Dieren, werd met nog twee clubs, K.I.K. uit Zutphen en Alles Uum uit lochem, gestreden voor dit kampioenschap.
Met 1562 gevallen hout ging het eerste vijftal van kegelvereniging Acht o/d Lange uit Dieren met deze eer strijken en dus mogen ze volgend seizoen in de hoofdklasse uitkomen. Henk Brouwer van Acht o/d Lange werd ook nog de hoogste gooier van die avond, met 325 hout.
Einduitslag clubkampioenschappen O.G.K. district-1: 1: Acht o/d Lange, 1562 hout; 2: Alles Uum, 1477 hout; 3: K.I.K., 1469 hout.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de kegelsport, kom rustig eens langs op maandagavond. Vanaf 20.30 uur bent u van harte welkom in het Kegelhuis aan de Veerstraat in Dieren, zo laat de kampioensclub uit Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.