ABN AMRO kantoor Doesburg tijdelijk gesloten door wateroverlast

DOESBURG – In verband met waterschade, ontstaan tijdens de kerstdagen, is het ABN AMRO kantoor aan de Kerkstraat 15 in Doesburg gesloten. Momenteel vinden in het kantoor herstel- en herinrichtings-werkzaamheden plaats.

Bij die werkzaamheden is asbest ontdekt, dat zonder gevaar voor omwonenden wordt verwijderd. Uit onderzoek is tevens gebleken dat de asbest geen risico’s voor de gezondheid van klanten en medewerkers met zich mee heeft gebracht. Het kantoor zal 4 tot 6 maanden gesloten zijn.

Om klanten in Doesburg zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt er binnenkort een tijdelijke kantoorunit geplaatst vlakbij het huidige kantoor.
Tot die tijd kunnen klanten terecht bij de ABN AMRO kantoren in de directe
omgeving: Lieve Vrouweplein 1 in Didam of Callunaplein 2 in Dieren. Beide kantoren zijn geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor contante geldopnames kunnen klanten terecht bij de geldautomaat aan de Breedestraat 37a in Doesburg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.