Geef kerstbomen een nieuw leven

REGIO – Na de jaarwisseling worden er weer talloze, nog levenskrachtige kerstboompjes aan de straat gezet die vervolgens door de gemeente worden opgehaald en vernietigd. “Ik zou graag deze kerstbomen die nog over een goed kluit beschikken, een nieuw leven geven door ze op een nader te bepalen plek aan te planten,” aldus Rob Kaptein, initiatiefnemer van deze kerstbomenactie.

Dit kan ergens binnen de bebouwde zone zijn, aan de grens van een industrieel complex, als singel langs een sportgebied, tussen bestaande beplanting in groenstroken, houtwallen, zowel op gemeentelijke als particuliere grond. “Ik wil graag mensen ontmoeten die suggesties hebben voor één of meerdere plekjes in de regio en samen met mensen de bomen daar gaan aanplanten. Het geeft een directe impuls aan betrokkenheid en verbinding met onszelf en onze directe leefomgeving, met groen, met natuur, met elkaar”, aldus Kaptein.
Iedereen die mee wil helpen en denken, kan contact opnemen met Rob Kaptein via e-mail. info@sipapu.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.