Oproep kandidaten Rabo-Burgemeester De Bruinprijs

REGIO – De Alliantie, de Rhedense Stichting voor Kunst & Cultuur, biedt beroepskunstenaars die aan het begin van hun loopbaan staan en in de gemeente Rheden wonen (of een duidelijke binding met de gemeente hebben) de mogelijkheid in aanmerking te komen voor de Rabo-Burgemeester De Bruinprijs 2011.

Dit is de culturele aanmoedigingsprijs voor Rhedens talent. Aan de prijs is een geldbedrag van 2.000 euro verbonden. Tot 1 maart kan men kandidaten voor deze prijs voordragen of men kan zichzelf opgeven. Ook kan men suggesties indienen voor een kunstmanifestatie waarbij meerdere sectoren van kunst betrokken zijn. de kunstsectoren die voor de prijs in aanmerking komen zijn muziek (instrumentaal, vocaal, directie, compositie), dans (klassiek en modern ballet, choreografie), literatuur, beeldende kunst (beeldhouwen, tekenen, schilderen, grafiek, multimedia), toneel / kleinkunst (acteren, regie, mime, cabaret, musical), film en fotografie en vormgeving 9sieraden, architectuur, binnenhuisarchitectuur, industriële vormgeving).
Men kan voordragen bij De Alliantie, Postbus 142, 6950 AC Dieren. De voordracht moet vergezeld gaan van uitgebreid CV en motivatie. Het aanleveren van geluid- en / of beelddrager kan handig zijn bij de beoordeling van kandidaten.

Tel. 026 – 3882916 (S. de Wit)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.