Spelers kerststal trotseren kou

KLARENBEEK – De activiteiten bij Jeugdcentrum De Hulsbosch in Klarenbeek vorige week zondag, waaronder de winterwandeltocht en de levende kerststal, zijn een mooie opmaat voor de kerstdagen gebleken. De ochtend stond in het teken van de winterwandeltocht. Er kon vanaf half negen gestart worden. Een twintigtal wandelaars waagde het om het koude winterweer te trotseren en kon van een tweetal mooie tochten genieten. De middag stond in het teken van het kinderprogramma, verzorgd door de Kajotters. De besneeuwde kerststal met de bijbehorende personages in passende kledij temidden van schapen, ezels en een kalf zorgde voor een sfeervolle ambiance. Het was behoorlijk fris maar de spelers bij de kerststal hielden geduldig vol. De kinderen konden een bezoek brengen aan de kerststal, kerstballen schilderen en zich laten schminken. Hier zaten mooie kunstwerken bij. En van de kerstman kregen ze natuurlijk een cadeautje. Op de scholen waren kleurplaten voor de kleurwedstrijd uitgedeeld. De prijswinnaars zijn Niels van Veldhuizen (6 jaar), Coen Brouwer (5 jaar) en Luna Mulder (4 jaar). Zij krijgen nog nader bericht.
In de namiddag was de Hulsbosch goed gevuld en kon het Rad van Fortuin onder begeleiding van de kerstman gespeeld worden. Dit werkte behoorlijk sfeerverhogend dus bleef het nog lang gezellig in De Hulsbosch. Het bestuur en de Kajotters kunnen terugkijken op een mooie dag. Een volledige fotoreportage is te vinden op www.dehulsbosch.nl.
Het feest is echter nog niet voorbij. Op 30 december staat de Oudejaarsparty van CV de Slaapmutsen op het programma en op 1 januari is het om 02.00 uur tijd voor het Oud en Nieuw Feest!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.