Doesburg is klaar voor de nieuwjaarsduik

DOESBURG – De tribunekant van de IJsselkade in Doesburg staat 1 januari weer helemaal vol met nieuwsgierige mensen die naar de bikkels komen kijken. Deze bikkels geven gehoor aan de oproep Begin 2011 met een duik voor jezelf. De Doesburgse Watersport Vereniging (DWV), de Breedtesport, de sponsoren en de vele vrijwilligers hebben alles in het werk gesteld om deze nieuwjaarsduik weer te doen slagen. De deelname aan de duik is gratis. Iedere duiker dient voorafgaand een eigen risico verklaring in te vullen, ook dienen zij schoeisel te dragen. Daarnaast wordt iedere duiker voorzien van een UNOX-muts. Voor, tijdens en na de duik is er gezellige muziek, koffie, chocolademelk en snert.

www.dwvdoesburg.nl
Paul Hamer, tel. 06 – 53712269
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.