Sneeuw en gladheid getrotseerd

EERBEEK – De organisatoren van de Kerstkaartenactie van de Protestantse Kerk in Eerbeek zijn trots en dankbaar. 22 jongeren hebben afgelopen donderdag ruim 2000 kerstkaarten bezorgd in Eerbeek.

De kaarten konden in een aantal speciale brievenbussen in Eerbeek gedaan worden. Men kon voor 30 cent per kaart, deze kaarten door de jeugd laten bezorgen. Het was koud en overal glibberig, maar daar trokken de jongeren zich niets van aan. Het ging tenslotte om een mooi bedrag bij elkaar te verdienen om het project in Oekraïne, in Vinyky te ondersteunen.
De actie heeft in totaal 674,30 euro heeft opgeleverd. “Een mooi bedrag”, volgens Geert Wentink, één van de organisatoren. “Veel mensen deden meer in het zakje dan gevraagd en dan loopt het bedrag extra snel op. Het was wel een hele organisatie, maar gelukkig konden we weer rekenen op ondersteuning van professionele sorteerders.” Iedereen die heeft mee gewerkt, de bezorgers, de sorteerders, de sponsors, de adverteerders en de inleveradressen worden hartelijk bedankt namens de kinderen van het internaat in Vinyky.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.