Geniet van de natuur

REGIO – Hart voor Natuur, een coalitie van ruim twintig natuur- en milieuorganisaties, nodigt iedereen uit om op zondag 2 januari te genieten van de natuur. In zeker twaalf natuurgebieden wensen boswachters, vrijwilligers en natuurgidsen u een gelukkig Nieuwjaar. Met deze publieksactie vragen de organisatoren aandacht voor de toekomst van de natuur en het landschap.

Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden en diverse locaties in Nationaal Park Veluwezoom doen mee.
Op Open Erf de Groote Modderkolk zijn bezoekers de hele dag welkom. Om 13.30 uur start een gratis rondleiding over het erf, koeien in de stal kunnen geknuffeld worden en verhalenvertellers vertellen spannende Veluwse sagen bij een kampvuur.

www.hartvoornatuur.nu
www.natuurmonumenten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.