Velpse automobilist aangehouden voor belediging agenten

DUIVEN – Een 55-jarige Velpse automobilist is donderdagmiddag aangehouden op de A12 bij Duiven. Hij zou een agent hebben beledigd nadat hij was aangehouden voor bellen achter het stuur.

De agenten reden in een onopvallende politiewagen over de Doesburgseweg in Zevenaar. Achter hen zagen ze een auto rijden, waarvan de bestuurder een mobiele telefoon tegen zijn oor gedrukt zou houden. Op de A12 kreeg de man een stopteken. De agenten gingen het gesprek met de man aan en wilden vertellen dat hij een bon kreeg voor niet handsfree bellen tijdens het rijden. Hierop zou de man zich recalcitrant zijn gaan gedragen. Ondanks opmerkingen dat hij zich moest gedragen, zou de automobilist zelfs een agent hebben beledigd. Het vervolg was dat hij werd aangehouden voor belediging.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.