Sjors Sportief schoolsportboekje klaar

DOESBURG – De kennismakingscursussen schoolsport gaat van start en dat betekent dat het Sjors Sportief Schoolsportboekje klaar is. Direct na de kerstvakantie krijgt elk kind uit groep vier tot en met acht van alle Doesburgse basisscholen uit de gemeente Doesburg een exemplaar. Veel vereniging heeft de organisatie mogen verwelkomen in het schoolsportboekje. Kinderen kunnen kiezen uit ruim vijftien sportcursussen voor 6,50 euro per kennismakingscursus.

Vanaf 8 januari kunnen kinderen zich inschrijven via www.sjorssportief.nl. De officiële start vindt om 13.00 uur plaats op de Actieve Sportmarkt in de Martinikerk. Mandy van basisschool De Ark heeft de mooiste tekening gemaakt voor het Sjors Sportief schoolsportboekje. Haar tekening komt op de kaft en ze mag met de hele klas een middagje gaan zwemmen in zwembad Den Helder in Doesburg. Ook mag zij de eerste inschrijving doen op 8 januari tijdens de sportmarkt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.