Countrydansen bij Carion Doesburg

DOESBURG – Carion Doesburg houdt bij voldoende belangstelling countrydansen voor dames en heren vanaf 55 jaar. Iedereen die graag wil bewegen en dansen op muziek kan hieraan meedoen. De dansen worden door een ervaren docent in een rustig tempo aangeleerd. Bij voldoende aanmelding is de cursus van 2 februari tot en met 27 april, iedere woensdag van 09.30 tot 10.30 uur. De kosten bedragen 50 euro. Op 12 januari is er van 09.30 tot 10.30 uur een gratis proefles. De cursus wordt gegeven aan de Linie 4 in Doesburg; hier is ook het aanmeldingsformulier verkrijgbaar.

Wilma Langeveld, tel. 0313 – 472632
E-mail. w.langeveld@carion.nl
www.carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.