Actuele Lange termijn agenda Brummen

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen stelt onder andere kaders vast en controleert het dagelijks bestuur, het college van B & W. Om dit op een goede en gestructureerde manier te doen, is het belangrijk dat college en gemeenteraad van elkaar weten welke grote onderwerpen wanneer om bespreking of besluitvorming vragen. Vandaar dat in samenspraak tussen raad, college en ambtelijke organisatie een Lange Termijn Agenda (LTA) is ontwikkeld. Deze is al vanaf 14 december te downloaden via www.brummen.nl. De planning richt zich op de laatste maanden van 2010 en de jaren 2011 en 2012.

E-mail. griffie@brummen.nl
Tel. 0575 – 568233
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.