Kerstdiner Zonnebloem

HALL – Donderdagmiddag 16 december heeft de Zonnebloem afdeling Brummen wederom haar jaarlijks kerstbuffet gehouden in restaurant Bello te Hall voor alle gasten van de Zonnebloem uit Brummen en omstreken.

Even werd gedacht aan het afgelasten van de happening wegens de slechte weersomstandigheden die voorspeld waren. Maar het bestuur heeft toch besloten het evenement door te laten gaan. Achteraf een goede beslissing. Op de heenweg waren er nog wel winterse buien en was het glad, maar aan het eind van de avond kon iedereen veilig naar huis terugkeren.
In de tussentijd is er wel het nodige de revue gepasseerd. Allereerst waren er 120 gasten op de uitnodiging in gegaan. Deze werden door een 2twintigtal vrijwilligers naar de tafel en het buffet begeleid. De zaal was met passende versiering in kerststemming gebracht. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Dies Nicolai met haar trekzak. Het buffet was uitgebreid en overvloedig.
De medewerkers van Bello waren meer dan voorkomend. Dank ook aan de meer dan twintig vrijwillige chauffeurs die de gasten hebben gebracht en gehaald in dit barre weer.
De Zonnebloem kan wederom terug kijken op een geslaagde activiteit die velen een onvergetelijke avond heeft bezorgd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.