Gemeente Brummen rijdt noodroutes

BRUMMEN – De winter is nog niet voorbij en er zijn nu al volop signalen dat de leverancier om verschillende redenen niet of niet tijdig zout kan leveren. Daarom dreigt er voor de komende weken een tekort aan strooizout. Dit is voor de gemeente Brummen reden om noodroutes te rijden met de strooiwagens.

De gemeente neemt bij het rijden van deze noodroutes ook maatregelen. Zo strooien zij pekel op de fietspaden en op de wegen buiten de bebouwde kom wordt zand gestrooid, vermengd met zout. Binnen de bebouwde kom wordt geen zand gebruikt omdat dat anders in de kolken van de riolering verdwijnt en dat levert problemen op. Bij veel sneeuwval, wordt er alleen sneeuw geschoven. Wanneer het kouder want dan –7 graden Celsius werkt zout overigens niet. Indien men een spoedgeval buiten kantoortijd heeft, dan kan men contact opnemen met de centrale informatiebalie via tel. 0575 – 568233.

De noodroute:
Apeldoornseweg – Dierenseweg – Ringlaan – Loenenseweg – Stuyvenburchstraat – Veldkantweg – Boshoffweg – Hallseweg – Voorsterweg – Windheuvelstraat – Zutphensestraat – Cortenoeverseweg – De Pothof en busroutes binnen de bebouwde kom.

E-mail. beheer@brummen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.