Nieuw in Eerbeek: Zwanger Fit

EERBEEK – Vrouwen die een kind verwachten en in Eerbeek, Loenen, Laag-Soeren, Hall, Leuvenheim of Brummen wonen, kunnen sinds kort terecht bij de nieuwe zwangerschapscursus van Thuiszorgorganisatie Vérian. Niew in Eerbeek is Zwanger Fit. Samen met andere aanstaande moeders lekker individueel bewegen op fitnesstoestellen en informatie vergaren over zwangerschap en bevalling. De cursus wordt iedere woensdag van 19.30 tot 20.30 uur gegeven bij Fysiopraktijk Van Dorrestein in Eerbeek. de eerste vijf cursisten die zich tussen Kerst en Oud & Nieuw aanmelden, ontvangen extra voordeel: twaalf weken sporten en acht weken betalen.

www.verian.nl
Tel. 0900 – 9255
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.