Geslaagd Weekend vol Cultuur

BRUMMEN – Een zeer afwisselend Weekend vol Cultuur in Uitspanning de Vroolijke Frans in Brummen is succesvol verlopen. Van koorzang naar blues rock en golden oldies tot easy listening; alles kon en dat werd gewaardeerd.

Het cultuurweekend werd vrijdag 17 december geopend met het kerstconcert van het Broeks koor de Vroolijkheid. In het programma was plaats voor stemmige liederen in het teken van kerst en daardoor kwamen de honderd bezoekers al helemaal in de stemming voor de feestdagen.
Een dag later was dezelfde zaal toneel voor het optreden van de Maddoxs en Mike en the Melotones. Zondagmiddag werd het cultuurgedeelte afgesloten met een optreden van Heidi Touw en Kees Koning met hun vertolking van Cosy Christmas.
In 2011 wordt hier voortvarend een vervolg aan gegeven door de zondagmiddagconcerten twee keer in de maand.

www.devroolijkefrans.nl
Tel. 0575 -561719
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.