PvdA stelt lijst vast

REGIO – De Gelderse PvdA heeft afgelopen zaterdag haar lijst voor de provinciale statenverkiezingen vastgesteld. Met groot applaus koos de vergadering Co Verdaas tot lijsttrekker, met in zijn kielzog dertig andere kandidaten. De nieuwe lijst kent slechts één wijziging; Peter Kerris uit Nijmegen is van de vijftiende naar de twaalfde plek gestegen.
De Gelderse lijst telt zeven vrouwen bij de eerste tien kandidaten, een unicum volgens voorzitter Jean Eigeman: “Met deze lijst laten we zien dat de PvdA in Gelderland gaat voor vernieuwing en emancipatie. Ik heb alle vertrouwen in een mooie uitslag. Aan de lijst zal het niet liggen.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.