Eerbeekse Boys verlengt contract Laurens Leusink

EERBEEK – S.V. Eerbeekse Boys heeft onlangs het contract met hoofdtrainer Laurens Leusink met een jaar verlengd. Dit betekent dat beide partijen ten minste tot het einde van het seizoen 2011-2012 samenwerken. Bestuurslid voetbaltechnische zaken John Gierman geeft aan vertrouwen te hebben in de prettige samenwerking tussen de Eerbeekse 4e klasser en Zutphenaar Leusink. De huidige samenwerking gaat goed en er is een sportieve klik tussen de jonge selectie en hun hoofdtrainer. Door deze vroegtijdige verlenging creëren de Boys rust en een goede basis voor de toekomst.
Naast de contractverlenging bij de hoofdmacht is ook het contract met 2e elftal trainer Peter Rutgers verlengd. Deze frisse groep kan dus ook met vertrouwen de winterstop in om in de 2e helft van de competitie de strijd bovenin voort te zetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.