Carpenter & Cor in de Bronckhorsthoeve

BRUMMEN – Carpenter & Cor zijn hard op weg om een vaste podiumplek te verwerven in het kleine theaterzaaltje van de Bronckhorsthoeve in Brummen. Zondag trad het duo er voor de tweede keer op en net als voor 29 augustus, waren alle toegangskaartjes al ruim van tevoren uitverkocht. Het muzikale tweetal heeft voor het jaar 2011 een viertal optredens gepland op deze Brummense locatie, waarbij het eerste gaat plaatsvinden op zondag 13 februari om 15.00 uur. Ook nu is reserveren noodzakelijk om van een plaatsbewijs verzekerd te zijn. Op deze zondagmiddag zullen de muziek/zangliefhebbers tevens worden verrast met een winterbuffet.

Sheila Timmerman (Carpenter) en Cor Lievers hebben aan dit zang- en muziekoptreden weer een eigen invulling gegeven en dat viel bij de toehoorders bijzonder in de smaak. Het tweetal bracht nummers ten gehore, welke voor het publiek aangenaam zijn om naar te luisteren. Men had gekozen voor een ander repertoire als tijdens het eerste optreden. Naast vele Engelse songs, bracht Sheila Timmerman ook enkele Franstalige nummers ten gehore. Cor Lievers had een tekst gemaakt op een eigen arrangement met een Ramses Shaffy-achtige inslag. Gevoelige liedjes werden afgewisseld met poprock of jazz. Tijdens het programma was er een gastoptreden van saxofonist John Kluijtmans. Hij bleek een virtuoos op de sopraan- en tenorsaxofoon. Vooral tijdens de solopartijen, liet Kluijtmans horen de instrumenten volledig te beheersen. Het nummer ‘Make you feel my love’ van Adèle werd op een heel gevoelige wijze door het drietal vertolkt en ontlokte het publiek een warm applaus. Nadat de laatste klanken uit het zaaltje waren weggeëbd, volgde een langdurig staande ovatie door de zang- en muziekliefhebbers, die met volle teugen hadden genoten.

Bij aanvang van het concert was het tjokvol in kleine gezellige zaaltje. “Het is onvoorstelbaar, het lijkt erop of er grote behoefte is aan dit soort muziekoptredens. Ook nu werden 120 toegangskaarten verkocht, waarvan naar mijn schatting ongeveer 80 nieuwe gasten waren in vergelijking met ons vorige optreden. Het is klein en knus en zo willen we het ook houden. Een arrangement van zang en muziek, waarvan een tapas- of (straks) een winterbuffet deel uit maakt, lijkt een schot in de roos”, aldus Cor Lievers, die met voldoening terugkijkt op het tweede optreden in de Bronckhorsthoeve.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.