Drukte op ijsbaan Velp-Zuid

VELP – Naast De Poort aan de Heeckerensstraat 201 in Velp-Zuid kon men van 18 tot en met  22 december schaatsen op een kunstijsbaan. Het wijkvernieuwingsteam wilde met de ijsbaan 2010 gezellig afsluiten. Jong en oud kon gratis gebruik maken van de baan. Het winterse weer trok tot dusver veel bezoekers. Op zaterdag waren er kraampjes en gezellige muzikale optredens. Op woensdag 22 december houdt Carion nog discoschaatsen voor de jeugd.

De ijsbaan werd zaterdag 18 december officieel geopend door de drie partners van de Wijkvernieuwing Velp Zuid; Vivare, gemeente Rheden en Wijkplatform Velp Zuid. Aan het begin van de middag bonden wethouder Tjebbe Vugts, voorzitter van het wijkplatform Ton Snellenburg en teammanager Vivare Vera Visser de ijzers onder en schaatsten als eerste een rondje over de ijsbaan. – Foto Marc Pluim.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.