Ouderen stellen graag zelf hun kerstdiner samen

BRUMMEN – Op woonzorglocatie Klein Engelburg in Brummen praten de negentien bewoners graag mee over het kerstdiner. De chef-koks sluiten al enkele weken zorgvuldig de keuken om nieuwsgierige bewoners buiten te houden. Het jaarlijkse vijfgangen kerstdiner met bewoners, personeel en familie wordt gehouden op 17 december. Het menu is, zoals ieder jaar, namelijk top geheim en dat zorgt voor veel speculaties.

Ieder jaar weer is het kerstdiner in verzorgingshuis Klein Engelenburg een avond om nooit te vergeten. Op de fraai gedekte tafels staan sfeervolle menukaarten en tijdens het diner zingt het gemengde koor Circle of Life kerstliederen. De chef-koks zijn van plan zichzelf dit jaar te overtreffen. Het zesgangen menu is nog geheim, maar het gonst van de geruchten. Normaal gesproken praten de bewoners volop mee over de dagelijkse gerechten via de menucommissie. Nu is zelfs de menucommissie niet op de hoogte. Locatiemanager Kees-Jan Brouwer vertelt: “Bewoners halen de gekste dingen uit om er achter te komen wat er op het menu staat. Het geeft een hoop lol en gezelligheid zo vlak voor Kerst”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.