Succesvolle openingsdag actie Bakstenen voor Oeken

BRUMMEN – Tijdens de warme wintermarkt op het Marktplein in Brummen, heeft VV Oeken het startschot gegeven voor de actie ‘Bakstenen voor Oeken’. Doel van de actie is voldoende financiële middelen binnen te halen om de nieuwbouw van twee nieuwe kleedkamers op het sportcomplex in Broek te realiseren.

Ondanks de winterse kou tijdens de warme wintermarkt, steeg de temperatuur bij menig Oekenaar naar grote hoogte tijdens het bekend maken van het eindbedrag van de openingsdag van de actie. Met bijna 1200 verkochte bakstenen kijkt de organisatie terug op een geweldige eerste dag. Bijna alle in de voorgevel beschikbare stenen waren tegen het eind van de dag verkocht. Echter niet getreurd, zowel in de zij- als achtergevel zijn nog voldoende bakstenen beschikbaar voor een ieder die VV Oeken een warm hart toedraagt.

Voor zowel de elftallen van VV Oeken als ondernemers, kent de actie een mogelijkheid om een vierkante meter bakstenen te doneren voor 75,- euro. Tijdens de warme wintermarkt doneerden Veehandel Ben Uiterweerd, rijschool Peter Dwars, Hamer montage en Brouwer bouwmaterialen allen al een vierkante meter bakstenen aan VV Oeken.
Ook onder de senioren-elftallen is de bereidheid groot om deel te nemen aan
de actie.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Oeken op zondag 9 januari, zal de actie worden afgesloten. Die dag is de laatste mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de tot nu toe al erg succesvolle actie.

www.oeken.nl of e-mail: bakstenen@oeken.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.