Galerie Kunst & Style sluit haar deuren

DOESBURG – Galerie Kunst & Style in Doesburg sluit op 124 december har deuren. “Na enkele jaren in Doesburg gevestigd te zijn geweest, is het tijd om de activiteiten neer te leggen”, aldus eigenaren Marco en Judith. In de toekomst zullen er glasexposities volgen zonder een vaste galerie te bezitten; gedacht moet worden aan intiemere gebouwen. Hierbij wordt gelet op een persoonlijk contact met zowel klant als kunstenaars. Op 24 december ris de laatste verkoop –en expositiedag in Doesburg. Marco en Judith bedanken hun vaste klanten en belangstellenden die de hedendaagse kunst een warm hart toedragen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.