Kerstplaybackshow Scouting

DOESBURG – Isala groep Scouting Doesburg hield zaterdag de kerstplaybackshow. Alle speltakken van de vereniging traden voor elkaar en voor hun ouders, broertjes en zusjes op. De andere twee keer is er een kerstmarkt of kerstdiner.

De diverse optredens vonden plaats bij jongerencentrum 0313. Om de avond een spannend tintje te geven, werd er een jury bereid gevonden om de optredens van commentaar te voorzien en aan het einde van de avond een winnende act te kiezen. De jury bestond uit Piet Fluit, scoutingvader en secretaris van het bestuur, Willem Blauw, erelid van Scouting Doesburg, en Noëlle Vree, voorzitter van het Stafoverleg. Als verrassing werd de jury op het laatste moment aangevuld met Maud Superscout. Zij jureerde niet alleen, maar leerde de scouts en hun ouders ook een paar goede scoutingyells. De Welpen wonnen uiteindelijk de avond. Zij deden een uitgebreide medley van Queen die alles in zich had voor een winnende act; het was stoer, afwisselend, rommelig, grappig, verrassend en zelfs een beetje schattig toen de jongens bij de BohemianRhapsody allemaal de zaal inliepen om hun moeder een knuffel te geven. – Foto’s Peter Bakker.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.