Veluwezoom in de winter

REGIO – In het hele land ondervindt het verkeer hinder van de sneeuwval. Er wordt met man en macht door de overheden gewerkt om de doorgaande wegen schoon te houden, maar het blijft wel oppassen geblazen. Vrijwel alle weggebruikers houden er overigens een veilige snelheid op na, die de kans op ongelukken natuurlijk fors verkleind.
Naast de nodige overlast levert de sneeuw natuurlijk ook fraaie plaatjes op. De Veluwezoom is veranderd in een schitterend winterwonderland. Martin de Jongh trekt er dan op uit en maakte voor ons een tocht langs een aantal fraaie plekjes. Ook bezocht hij de levende kerststal in Rheden en de ijsbaan in Velp-Zuid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.