Gemeentehuis Brummen wordt opgeknapt

BRUMMEN – Het is definitief: het gemeentehuis in Brummen wordt opgeknapt. Dit besloot een zeer verdeelde gemeenteraad donderdag. Het is de bedoeling dat aan het sobere gebouw maximaal 6 miljoen euro wordt uitgegeven.

De fracties van VVD en IPV ging akkoord met het collegevoorstel om de oude villa op te knappen en de kantoorvleugels te vervangen door semi-permanente systeembouw. Het college bestaat uit VVD- en IPV-wethouders en kon dus op deze steun rekenen. De fracties van CDA en PvdA, die in het vorig college de wethouders leverden, zijn het met dit besluit niet eens. Immers, voor de verkiezingen besloten zij tot de bouw van een nieuw gemeentehuis als onderdeel van het centrumplan in Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.