Nieuwe Iveco Multi inzetbaar

DOESBURG – Vorige week werd op de stadswerf van Doesburg een gloednieuwe Iveco Daily afgeleverd. De oude was helemaal op en ondertussen al elf jaar oud. Daarom werd deze vervangen. Wethouder Fred Jansen ontving uit handen van Bjorn Penterman van de fa. Koops Furness de sleutels.
Deze nieuwe Iveco Daily kan worden ingezet voor het strooien van zout en de plaat voorop is bedoeld om een sneeuwschuiver te monteren. Dat komt op dit moment wel helemaal goed van pas. In de sneeuwvrije tijden kan deze wagen overal voor gebruikt worden. Het mooie van dit merk en type is dat het op dit moment de schoonste diesel is die leverbaar is. Achter de cabine zit ook nog een kraan om bijvoorbeeld gesnoeid groen e.d. op te knijpen. Het laadvermogen van de kraan is 1050 kg. Na de overhandiging van de sleutels gingen medewerkers van de stadswerf er gelijk mee aan de slag om de straten van Doesburg zo goed mogelijk ijs en sneeuwvrij te maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.