René Klomp beste pokeraar van VV Loenermark

LOENEN – Het Jeugdbestuur van VV Loenermark heeft er een traditie van gemaakt om even voor de kerst een kaartmiddag te houden in het clubhuis in het Lonapark om de kas een welkome aanvulling te geven. Zaterdagmiddag was het weer zover. Vooral ouderen gingen aan de slag met klaverjassen en jokeren. De jongeren waren ook uitgenodigd voor een spelletje pokeren. Hiervoor was veel deelname. Aan het eind van de middag kwam Rene Klomp als beste pokeraar uit de bus. Tweede werd Wilfried Sangers en derde Robin Hol.
Bij het jokeren ging de eerste prijs naar Stien Elsenbroek, de tweede naar Bea Klomp en de derde naar Hans Werinusa. Bij het klaverjassen was Derk Bosgoed de beste. Tweede werd Gijs Hol en derde Louis Kruk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.