Prijzen Regiobode Knipselpuzzel

DIEREN – Het was weer een groot succes, de Knipselpuzzel die wij de drie weken voor Sinterklaas afdrukten in deze krant. Vele honderden inzendingen bereikten ons. Vanwege de stakingen bij TNT-post hebben we de inzendtermijn met een weekje verlengd, om alle mensen die de moeite hadden genomen de puzzel op te lossen en in te sturen, een kans te bieden een gooi te doen naar de prijzen. De prijzen zijn: 1e prijs: 150,- euro; 2e prijs: 100,- euro, 3e prijs: 50,- euro en verder nog kaartjes voor het Wintercus Apeldoorn en het boekje ‘Foi, foi…. Ut is mien wat’ van Martien Kobussen.
De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen en de gelukkigen zijn: W. van Stipriaan uit Doesburg; Fam. Pasman uit Oeken, Greet van der Veen uit Rheden; Els Buter uit Dieren, Diana Modderkolk uit Eerbeek; Marga Zweers uit Velp; T. van Miggen uit Lathum; Gerard Rijntjes uit Eerbeek; J. Nijman uit Angerlo en T. Beuwer uit Drempt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.