Gemeente Apeldoorn vraagt advies aan inwoners in burgerpanel

APELDOORN – De gemeente Apeldoorn wil graag weten hoe inwoners denken over de dienstverlening en stelt hiervoor een online burgerpanel in. De onderwerpen die in dit burgerpanel aan bod komen zijn bijvoorbeeld teksten van brieven, brochures, formulieren of de website van de gemeente.

Het online burgerpanel wordt niet ingezet voor het opstellen van gemeentelijk beleid. Wel gebruikt de gemeente de resultaten voor het verbeteren van de dienstverlening.
Bij een online burgerpanel kunnen inwoners via internet advies geven over onderwerpen die te maken hebben met dienstverlening. Dit advies kan met één druk op de knop naar de gemeente verzonden worden. Er hoeven geen telefonische enquêtes te worden afgenomen, ook schriftelijke vragenlijsten invullen is niet nodig. De gegevens kunnen snel verwerkt worden, zodat de resultaten ook snel bekend zijn.

Het eerste onderwerp waar de gemeente mee van start gaat is het project Bouwen aan Brieven. Deelnemers aan het burgerpanel kunnen advies geven over de leesbaarheid van een aantal brieven die veel worden verzonden.
Alle inwoners van Apeldoorn die over een eigen emailadres beschikken kunnen deelnemen aan het burgerpanel. Meer informatie over het burgerpanel staat op www.apeldoorn.nl. Aanmelden kan tot 31 december a.s.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.