Veel ondersteuning bij Nieuwjaarsduik ZV De Spreng

BRUMMEN – Het vriest en er liggen pakken met sneeuw, toch gaat de organisatie van de Nieuwjaarsduik in het gat van Cortenoever gewoon door met de voorbereidingen. Duikers van Duiken in Zutphen springen de organisatoren tijdens de duik bij; ook heeft de Brummense brandweer zich spontaan gemeld om op 1 januari ook te helpen op het gebied van veiligheid.

Super De Boer Van der Bunt uit Brummen treedt op als belangrijke sponsor, aangevuld door het soepen- en worstenmerk van de bekende oranje ijsmuts. De Wijkraad Oliemolen wil het evenement financieel ondersteunen.
Een aantal sportieve inwoners uit de gemeente Brummen heeft zich via www.zvdespreng.nl al aangemeld als deelnemer. Ook de jongens en meiden van de hoogste waterpoloteams hebben gezegd niet voor een koude duik terug te deinzen. Inschrijven is nog mogelijk, maar is overigens niet noodzakelijk. Wees in ieder geval op tijd; om 14.00 uur lost loco-burgemeester Frans Bruning het startschot. Echter niet voordat er een warming-up gehouden is door Sportschool Hippmann.
Vanaf 13.00 uur zijn deelnemers en bezoekers welkom op het terrein aan het Gat van Cortenoever aan de Dwarsweg in Brummen. Jansen Entertainment zorgt voor passende muziek. Voor de deelnemers is er warme soep en een Unox ijsmuts. Voor de bezoekers is er uiteraard ook warme koffie, chocolademelk en soep te krijgen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.