Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg zoekt vrijwilligers

DOESBURG – Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg zoekt vrijwilligers voor diverse organisaties. Er wordt een bezoekmaat gezocht voor een 45-jarige zelfstandig wonende man. Hij heeft behoefte aan een gesprek en af en toe samen iets te ondernemen.
Ook wordt een administratief medewerker ontwikkelingswerk gezocht die een bijdrage levert aan de uitvoering en coördinatie van publieksactiviteiten en aan administratief werk dat met de activiteiten van de stichting in Nederland en Nepal samenhangt.

In de kerstvakantie van 20 december tot en met 6 januari vervalt het spreekuur van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg. Wel is informatie te vinden via www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/doesburg of bij het DVIP in de bibliotheek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.