Winnaar enquête Wijkraad Binnenstad Doesburg bekend

DOESBURG – Gerard Boon kreeg vrijdag, uit handen van de voorzitter en de secretares van de Wijkraad binnenstad Doesburg, de prijs overhandigd die de Wijkraad had uitgeloofd voor medewerking aan de enquête onder de inwoners van de binnenstad. Deze enquête vormde begin november de start van de werkzaamheden van de Wijkraad.

De prijs bestaat uit een avondje genieten van een Filmmenu; lekker eten en een film naar keus. Naast zijn medewerking aan de enquête heeft Gerard zich ook opgegeven als lid van de supportgroep; een groep inwoners die de wijkraad ondersteunt bij de uitvoering van activiteiten. “Ik wil de daad bij het woord voegen. Ik woon nu twee jaar in Doesburg en wil daar graag iets aan bijdragen”, aldus Gerard.
De Wijkraad heeft ongeveer 400 reacties gekregen op de enquête. Uit de reacties blijkt dat inwoners graag hun mening willen geven over het wonen in de binnenstad van Doesburg. De verwerking van alle enquêtegegevens is ondertussen in volle gang. De resultaten worden naar verwachting in februari bekend gemaakt. Dat moet uiteindelijk leiden tot een plan van aanpak of wijkagenda.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.