Veluwsche Stoomtrein is klaar voor de winter

REGIO – Met de Glühweinexpress van de Veluwsche Stoomtrein kan men op 26, 27 en 28 december van Apeldoorn naar Eerbeek en weer terug. Speciaal voor de kerstdagen wordt één van de grote stoomlocomotieven onder stoom gebracht. De rijtuigen, waaronder Oostenrijkse oudjes met open balkonnetjes worden verwarmd met stoom van de stoomlocomotief. De innerlijke mens kan warm gehouden worden met glühwein en warme chocolademelk.

De Glühweinexpress vertrekt vanaf station Beekbergen om 12.40 uur naar Apeldoorn en om 13.55 uur naar Eerbeek. Vanaf station Apeldoorn vertrekt de stoomtrein om 13.25 uur. Een retour kost 12,50 en kinderen van vier tot en met elf jaar betalen 6 euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.