Sp Brummen-bier als geschenk

BRUMMEN – De cadeauverpakking is aangeleverd en het inpakken kon beginnen. Een zestal leden is bij Concordia aan de slag gegaan om alles in te pakken in passende dozen. Het mooie bierglas in het midden en daarnaast twee flesjes bier, speciaal voor Sportclub Brummen gebrouwen. Deze bijzondere ‘bierlijn’ is ontwikkeld in samenwerking met Brouwerij Rodenburg uit Rha. De verkoop wordt – in het kader van het 100-jarig jubileum – ter hand genomen door de jubileumcommissie van Sportclub Brummen.

Onder de naam ‘Brummens Beste’ is een Brummense Hooge Heerenpils, een Brummens Blond, een Brummense IJsselbock en een Brummense Eigen Weiss verkrijgbaar bij Supermarkt Super de Boer van de Bunt. Ook daar worden de in een doosje verpakte flesjes + glas te koop aangeboden. De bierflesjes zijn voorzien van prachtig gekleurde jubileumetiketten. Op het bierglas is een bijzonder jubileumlogo afgedrukt. Er zijn slechts 500 glazen vervaardigd en de commissie heeft al vele voorbestellingen ontvangen. De glazen zijn ook los verkrijgbaar bij café-restaurant Concordia en bij enkele leden van de jubileumcommissie – Foto: Luuk te Kampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.