IJsbaan Dierense Speeltuin in Kerstvakantie weer geopend

DIEREN – Voor de tweede keer deze winter, is de ijsbaan in de Dierense speeltuin geopend. Zolang de vrijwilligers er in slagen de baan sneeuwvrij te houden, is hij tijdens de Kerstvakantie open.

Met man en macht is de baan de afgelopen dagen telkens weer sneeuwvrij gemaakt, waardoor het ijs gedurende de nacht weer aan kon groeien. Het ijs is er absoluut veilig, want het water is er opgespoten op een betonnen ondergrond en je kunt er dus niet doorheen zakken.
De openingstijden zijn voorlopig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 16.30 uur en van 18.30 tot 21.30 uur. Vrijdag – mits er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn – van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens de Kerstdagen is de Dierense Speeltuin gesloten.

Meer informatie op: www.dierensespeeltuin.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.