Verkeershinder en winterpracht

REGIO – In het hele land ondervindt het verkeer hinder van de sneeuwval. In onze regio zijn de wegen nog enigszins begaanbaar – in tegenstelling tot de randstad – maar het blijft wel oppassen geblazen. Vrijwel alle weggebruikers houden er overigens een veilige snelheid op na, die de kans op ongelukken natuurlijk fors verkleind.
Naast overlast levert de sneeuw natuurlijk ook fraaie plaatjes op. De Veluwezoom is veranderd in een schitterend winterwonderland. Martin de Jongh stapte in de auto en reed langs een aantal fraaie plekjes.
Piet Willemsens deed hetzelfde in de omgeving van zijn woonplaats Brummen. Ook van hem in dit album een aantal fraaie winterplaatjes.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.