Ed de Heer uitgezwaaid

BRUMMEN – Chauffeur Ed de Heer heeft dinsdag afscheid genomen van de
BBL-buurtbus (Buurtbus Brummen Leuvenheim). Tijdens een gezellige bijeenkomst werd hij toegesproken door bestuursvoorzitter Jan Broekhuisen, die hem bedankte voor zijn vrijwillige inzet. Voor De Heer was er een enveloppe met inhoud en voor zijn partner een mooie bos bloemen.
Sinds de buurtbus op 3 september 2007 is gaan rijden, is De Heer chauffeur geweest. Maar het bereiken van de 75-jarige leeftijd betekende ook voor hem onherroepelijk stoppen als chauffeur op de bus. Hij is de eerste binnen het nog korte bestaan van de BBL-buurtbus die om die reden afscheid neemt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.