Gelre Gym start turnseizoen sterk

DIEREN – Het turnseizoen is weer begonnen en de meiden van Gelre Gym hebben mooie resultaten behaald. Op 20 november werden in Doetinchem de eerste wedstrijden gehouden van de 5e divisie. Bij niveau 8 eindigde Anne den Dulk op de 10e plaats, Sanne van der Teems werd 12e en Daphne Martel werd 14e. Bij niveau 7 werd Anouk Klijnsma 12e en Lisa Seegers 22e. Op niveau 6 behaalde Kimberley Nusselder de 1e plaats, Meïra Molenaar werd 14e en Merel Venhuizen werd 16e. Op 11 december werden de wedstrijden voor de 6e divisie gehouden in Pannerden. Bij niveau 11 is Marit Trentelman 1e geworden, Maureen le Conge werd 3e, Thalia Margaritha eindigde op de 23e plek en Eline Hoogenwerf werd 34e. Bij niveau 10 werd Karen van den Anker 4e, Sanny Kuipers eindigde als 16e. Gelre Gym is trots op deze meiden en wenst ze alvast veel succes voor de volgende wedstrijden.
Daarnaast heeft de vereniging een koekactie gehouden. Er zijn ruim 1200 koeken verkocht. Van de opbrengst zal een nieuwe geluidsinstallatie worden aangeschaft voor in de nieuwe zaal. Alle leden willen we bedanken voor hun inzet.
Als laatste wil de vereniging Cindy Huijgens en Joella de Jong feliciteren met het behalen van hun diploma voor assistent leider.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.