Volleybalsters bezoeken alleenstaande ouderen

EERBEEK – Erik Hafkamp, coach van het B1-team van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek, heeft zijn dames tot bijzondere prestaties gestimuleerd. Niet alleen op het volleybal-, maar ook op het maatschappelijke veld. In groepjes van twee zijn ze op bezoek gegaan bij alleenstaande ouderen om hen te verrassen met een presentje. Dit gebeurde in overleg met de Zonnebloem Eerbeek – Hall, waarvan vrijwilligers als begeleider met de volleybalsters meegingen. Niet alleen de bezochte ouderen waren blij met dit bezoekje, ook de dames kwamen terug met mooie verhalen. Erik Hafkamp is zeer enthousiast over de contacten tussen de jeugd van Spiker en de ouderen. De meiden waren eerst wat gereserveerd, maar kwamen na een tijdje toch los en dit leverde zeer geanimeerde gesprekken op. Zo ook bij Yvon de Winkel en Irene Beijen, die op bezoek gingen bij meneer Voogd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.