Emmaschoolkalkoenen

DIEREN – Traditiegetrouw staat de periode na Sinterklaas in het teken van de Kerst. Zo ook op de Dierense Emmaschool. Ouders en team hadden de school prachtig aangekleed. Twee weken lang is er in school in een sfeervolle ambiance gewerkt en draaide het lesprogramma op een lager pitje.

De afsluiting van de feestelijke periode was deze keer een kerstmusical. Gedurende de afgelopen drie maanden hadden twintig ouders onder begeleiding van drie leerkrachten de musical Herberg Hierisut ingestudeerd.

Op woensdagavond was de eerste voorstelling. Deze was voor belangstellenden. Ouders, oud-leerlingen en oud-ouders hadden een kaartje weten te bemachtigen, waarvan de opbrengst volledig wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald kinderfonds. Donderdagavond was het tijd voor de klapper: de ze keer speelden de ouders voor de (eigen) kinderen. De stemming zat er – mede door het spel van een trio kalkoenen – van het begin af aan goed in. Onder hard gelach en spontane interactie met de amateuracteurs werd de uitvoering een doorslaand succes.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.