Onderscheiding voor Ben Roodink

ELLECOM – Ben Roodink (59) uit Ellecom heeft uit handen van burgemeester Petra van Wingerden – Boers een Koninklijke Onderscheiding onrvangen. Roodink is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau tijdens zijn afscheidsbijeenkomst van de Stichting voor Algemeen Christelijk Onderwijs Ede-Arnhem.

Op 1 september dit jaar was Ben Roodink 25 jaar in dienst van de stichting Algemeen Chrstelijk Onderwijs Ede-Arhem. Eerst was hij adjunct-directeur aan de RK Scholengemeenschap Mavo-Meao in Velp, daarna vice-voorzitter en later voorzitter van de Centrale Directie van de Katholieke Stichting Dr. Titus Brandsma voor Voortgezet Onderwijs in Velp.
Ben Roodink heeft op het gebied van het beroepsonderwijs de samenwerking met de bedrijfsbranches waarvoor het ROC opleidingen biedt, optimaal ontwikkeld. Niet alleen binnen ROC A12, maar ook in de regionale en landelijke stichtingen, overlegorganen en andere platforms, was hij van grote betekenis voor verdere ontwikkeling van het beroepsonderwijs. Roodink speelde een cruciale rol bij de doelstellingen om de MBO-raad in een krachtige positie te brengen voor wat betreft de nationale belangenbehartiging van de sector. Daarnaast is Roodink in zijn vrije tijd actief als voorzitter van Tennisvereniging Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.