Internetcursussen in bibliotheken

BRUMMEN / EERBEEK – in februari worden in de bibliotheken in Eerbeek en Brummen cursussen internet verzorgd. In drie ochtenden of avonden krijgen de deelnemers de basisbeginselen van het internet bijgebracht. Ze leren informatie zoeken en vinden en oefenen in het e-mailen. Tijdens de laatste les komen sociale media als hyves en twitter aan de orde. Er kan worden gekozen uit de hele cursus, maar ook voor één onderwerp. Woensdag 2 februari staat e-mailen op het programma, 9 februari gaat het over de basisbeginselen van internet en op 16 februari komen de sociale media aan bod. Tijdens de cursus zitten deelnemers twee aan twee achter de computer. De lessen vinden plaats van 09.45 tot 12.15 uur in Brummen en van 19.30 tot 22.00 uur in Eerbeek. De kosten variëren van 20 euro voor een module tot 47,50 euro voor drie modules. Leden van de bibliotheek krijgen 2,50 euro korting per module. Gezien het aantal computers kunnen per les maximaal twaalf mensen meedoen. Inschrijving kan bij de bibliotheken en gebeurt op volgorde van aanmelding.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.